Het vinden van een goede repetitieruimte is niet moeilijk.

Natuurlijk zijn er leegstaande stallen, schuurtjes, garages en alles wat nog meer voor hok doorkan. Maar een goed ingerichte verwarmde ruimte waar al een drumstel, versterkers en een zanginstallatie staan is moeilijker te vinden. Laat staan met een café/bar erbij waar je onder het genot van een natje de repetitie kunt bespreken.

Stop maar met zoeken en lees hieronder verder

De repetitieruimte van 50 m2 is gelegen in Weert - Limburg onder de rook van Eindhoven in Brabant in de buurt van de A2. Dus makkelijk bereikbaar. De ruimte is voorzien van onder andere:

  • Drumstel (wel zelf je snare, pedalen en bekkens meenemen)
  • Zanginstallatie
  • Microfoons
  • Monitoren
  • Important: Coffee is on the house!!!!
repetitie1
repetitie2
cafe1
cafe1

Daarnaast is het ook nog mogelijk om de repetitie op te nemen zodat je deze kunt terug luisteren. En wil je even op adem komen dan kan dit in ons café/bar waar een biertje of frisje kan worden gedronken.

Ik was mijn drumstokken vergeten, gelukkig hebben ze bij Rock Inc. Entertainment een voorraad stokken in huis, zodat we toch snel konden beginnen met repeteren.

Tom - Stab By Stab

Tijdens het repeteren ontstonden er allerlei nieuwe nummers die we graag vastgelegd wilde hebben. We hebben toen snel met Rock Inc. een afspraak gemaakt voor de volgende repetitie. Zij hebben alles multi-track opgenomen en gemixt. We hebben nu een te gekke demo!

Eric van de Kolk - Last Turn
0
0
0
s2smodern

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriekInside Audio