fbpx
Rockinc Header
Vacature Phone Star

Als Phone Star ga jij in gesprek met theaters, zalen en festivals om theatershows en bands te boeken. Tijdens je gesprek met theaters, zalen en festivals dien je te achterhalen wat ze leuk vinden aan de shows, waarom het zou passen in hun programmering. Elk gesprek voer je met hetzelfde doel, namelijk: 'Het boeken van de bands van Rock Inc. Entertainment'

Voor welk bedrijf werk je?

Wanneer je aan de slag gaat voor Rock Inc. Entertainment, kom je in een professionele werkomgeving terecht. Bij Rock Inc. Entertainment zijn we vooral creatief bezig en helpen we artiesten. We ontwikkelen producties, theatershows en plannen volledige concert-tours. Maar daar houdt het niet op. Artiesten horen op het podium thuis en daar zoeken wij mensen voor die dat gaat regelen.

Wat bieden wij?

Je hebt alle vrijheid om de tijd zelf in te delen, hoeveel en hoelang je wilt werken. De verdiensten hangen namelijk af van jouw eigen succes. Per boeking verdien je 150 Euro. Als we kijken naar de potentie van de bands zijn tussen de 10 en 20 optredens per band per jaar goed mogelijk.

Wat vragen wij?

  • Je vindt het niet erg om te bellen;
  • Je bent ge├»nteresseerd in de muziekbranche;
  • Je hebt een commercieel neusje;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

Geinteresseerd? Je kunt hier reageren: Klik hier of bel ons op +31 495 - 317208

Laatste Nieuws