fbpx
Recording Header
Henry Meeuws

Het derde album " The Northern Light" is geproduceerd, opgenomen en gemixt door Rock Inc. Recording. Uitgebracht op Snakebite Records.

'Medea' is een solo-project en geesteskind van componist en multi-muzikant Henry Meeuws. Muzikaal gezien worden de Medea-albums van Henry meestal gekenmerkt door melodische, epische en symfonische composities met een progressieve aanraking en van tijd tot tijd evenwichtige hoeveelheden metal.

G.T. Thomas

Het nummer "Lied van de verdwenen molens" is gemixt en gemasterd door Rock Inc. Recording.

Speciaal voor een project van Paul Sterk heeft zij een gedicht op muziek gezet.

Eddy

Nummer van het album "Stories" opgenomen, gemixed en gemasterd door Rock Inc. Recording.

 

The Burning Stash

Het debuut album " Lost Bet" is geproduceerd, opgenomen en gemixt door Rock Inc. Recording. Uitgebracht op SnakeBite Records.

The Burning Stash maakt originele, compacte songs die heel herkenbaar klinken. De band zoekt de randen van de diversen stijlen binnen de pop/rock; soms meeslepend, dan weer up-tempo, psychedelisch en in your face.

Mennen

Het nummer "These good times" is onderdeel van het album "Freakazoid" wat is opgenomen door Rock Inc. Recording.

Het album is afgemixd in de Wisseloord Studio door Erwin Musper.

Boom Like That

Nummer van de live registratie van deze Dire Straits Tribute Band opgenomen, gemixed en gemasterd door Rock Inc. Recording.

Boom Like That heeft een volledige live registratie laten maken van hun theatershow in Venray.

Joss Mennen

Het nummer " Verhoeeze" van het album "Reis van dien laeve" is geproduceerd, gecomponeerd, gearrangeerd, opgenomen, gemixt en gemasterd door Rock Inc. Recording.

Joss is al een tijd bezig met het schrijven liedjes en teksten in het Weerter dialekt. Limburgstalige popmuziek met autobiografische teksten. In 2014 kwam een tweede CD uit en vanuit het project Joss Mennen & Vrinde ontstaat de huidige band JOSS.

Wendy van Dooren

"Live love laugh" is van de live registratie van de theatershow "In my dreams" wat is opgenomen, gemixd en gemasterd door Rock Inc. Recording.

De opnamen zijn later gebruikt op een DVD release welke door Rock Inc. Recording is geproduceerd.

Mental Shift

Nummer van het album "Emergence" opgenomen, gemixed, geproduceerd en gemasterd door Rock Inc. Recording.

Teven is de volledige album persing en distributie verzorgd.

Harold K.

Het nummer "Anna in de wind" is opgenomen, gemixt, gearrangeerd en gemasterd door Rock Inc. Recording. Onderdeel van de het album "Winddicht"

Voor een speciaal project heeft Harold K. een gedicht van Paul Sterk voorzien van muziek.

Project Fear

Nummer van het album "I scream for Vengeance" opgenomen en geproduceerd door Rock Inc. Recording.

De opnamen zijn gemixed door Erwin Musper.

Rapper D

Nummer "Koeempel" is opgenomen, gemixed, gecomponeerd, gearrangeerd, geproduceerd en gemasterd door Rock Inc. Recording.

Rebzjie

De soundtrack "Soldaot" van de film "De Nacht" is opgenomen, geproduceerd, gemixt en gemasterd door Rock Inc. Recording.

De nieuwe sound van Rebzjie kan het best omschreven worden als poprock met een scherpe rand. Funk, reggae en (rap)vocalen worden gecombineerd met scheurende gitaarpartijen. 

Laatste Nieuws