Rockinc Header
10stories

Is het een progressive rock album in zijn zuiverste vorm? Zeker niet. De roots van de band liggen in de blues rock maar deze release is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Reactie van een recensist "Menigmaal laat Ten Stories High namelijk horen ook met progressieve rock uit de voeten te kunnen, zoals in de opener Prelude." 

Jan Philipsen bij Rock Inc. Recording

Als bassist heeft Jan Philipsen jaren lang in de band Rowwen Heze gespeeld tot hij in 2013 besloot om toch wat anders te gaan doen. Hij voelde zich schatplichtig om de naamgever van de band Rowwen Heze, een streekfiguur in Horst en America verder uit te diepen. Hierdoor ontstond de recent gepubliceerde streekroman Icoon

Eddy

Na het uitbrengen van zijn debuut EP "Stories" op Bitemark Records begint de tweede fase. Bouw voort op verschillende personages, ooit video heeft een eigen verhaal. Deze is de eerste van de vier.

Zijn album is alleen digitaal beschikbaar op elke belangrijke streaming service.

IMG 0864

Wat begon als een onschuldig liedje op haar Ukelele in onze bar (omdat ze meegekomen was met haar vader) heeft er toe geleid dat wij bij Rock Inc. Recording haar heel graag willen helpen met het eerste album. Een klein liedje leiden bij ons tot veel enthousiasme en we konden niet wachten om de rest te horen.

Ms1

Debuterend met hun album Emergence, Mental Shift heeft nu zijn tweede single 'My Heavy Heart' uitgebracht.

Het volledige album kan worden gestreamd op alle belangrijke streaming websites of u kunt een exemplaar kopen in onze winkel Rock Inc. MediaStore: NU KOPEN!