fbpx
Distribution Header

 

Rock Inc. Distribution wil naar de groothandel acteren als één grote distributeur voor de Benelux, waarin een vuist gemaakt kan worden richting handel en media door de Independent Labels te clusteren. De groothandel krijgt één factuur en wij dragen zorg voor de administratie naar alle Independent Labels.

In het 17 jarig bestaan heeft Rock Inc. Distributie deze rol in de Benelux gekregen. Met deze filosofie is en blijven wij een grote speler en daardoor een volwaardige partij en aanspreekpunt in de muziekbusiness, waarin alles gebaseerd is op de liefde voor muziek en een persoonlijke benadering.

bertusWij zorgen er voor dat jouw fysieke producten in de winkel en online winkel verkrijgbaar is. Dit doen we niet middels moeilijke contracten maar we spreken een inkoopprijs af. Daarna bieden wij jouw albums aan bij de grootste groothandel van de BeNeLux, Bertus (http://www.bertus.com).

Speciaal voor Artiesten

Je bent trots op de muziek die je maakt en je hebt de stap genomen om het uit te brengen op, hoe zeggen ze het zo mooi, een geluidsdrager. Want het mag weer alles zijn tegenwoordig: CD, Vinyl maar ook weer cassettebandjes. Maar dan.... Je wilt graag dat jullie fans het album niet allen bij optredens kunnen kopen maar ook online zonder dat jij hoeft om te kijken naar de bestelling, betaling en verzendkosten.

Dit kan bij ons. Met onze eigen webshop www.media-store.nl bieden wij jou als onafhankelijke artiest de mogelijkheid om op een professionele manier jouw producten aan te bieden samen met artiesten die jullie voor waren. Een breed platform zorgt dan ook misschien voor kruisbestuiving. Ook hier weer geen moeilijke contracten maar een afspraak wat jij voor jouw album wilt hebben. Wij zetten het in onze webshop en zorgen voor de volledige afhandeling. Na verloop van tijd stuur jij ons een factuur met het aantal verkochte albums..... zo gemakkelijk kan het zijn.

Laatste Nieuws