Distribution Header
Spotify

Dit is de reden waarom wij de onafhankelijke artiest ondersteunen zodat je niet met dit soort verrassingen wordt geconfronteerd. Spotify stopt met het ondersteunen van de onafhankelijke artiest. Je kunt niet meer zelfstandig jouw muziek uploaden en je moet op zoek naar een distributie partner.

This song is for you

Zinatra werd opgericht in 1986. In 1988 was hun debuutalbum en de hit single "Love or Loneliness" een feit. Na twee albums, ‘Zinatra’ en ‘The Great Escape’ en top-40 noteringen stopte de band in 1992. Ieder bandlid vervolgde z’n eigen weg. Sindsdien hebben fans altijd om een Zinatra reünie gevraagd en nu wilde het toeval dat Joss en Ron elkaar tegen kwamen en tot de conclusie kwamen dat het tijd was om nog eens een reünie single uit te brengen.

Vlaag

Links een zuchtje rock, rechts tocht de jazz wat door. Hier een briesje lounge, daar een stroompje lef en durf. En plots is daar dus Vlaag. 

De teksten gaan over de tekeningen van het leven, de liefde, geschilderd in wit, maar ook zwart. Verrassende ritmes, open sfeer, avontuurlijke composities, losjes waar het kan, strak als het moet. De voetjes mogen op vloer, de heupen mogen los. Het leven is een feest, maar niet een waar je altijd wil zijn.

Laatste Nieuws