Welkom bij Rock Inc. Entertainment

Wij halen de maximale creativiteit uit onze projecten. Niet de gebaande paden volgen maar op zijn tijd naar links en rechts kijken.

Of het nu gaat om de opname, mixen en masteren van een nummer/cd in stereo of volledig surround, het componeren of arrangeren van bestaand werk. Maar ook de fysieke en digitale distributie van die werken. Daarnaast faciliteren wij ook de muzikant met een volledig ingerichte repetitieruimte.


Opnamestudio

Opname Studio
In alle rust en in een professionele omgeving worden de nummers vanaf de eerste noot tot aan het eindproduct opgenomen, gemixed en gemasterd. Hierbij is de creativiteit belangrijker dan de tijdsdruk.

Meer info


Distributie

Distributie
“Independent Labels Unite!” is het moto van Rock Inc. Distributie. Iedere dag zijn er kleinere labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distributie een stabiele distributie partner.

Meer info


Repetitieruimte

Repetitieruimte
Een goed ingerichte verwarmde ruimte waar al een drumstel, versterkers en een zanginstallatie staan. Plus een café/bar erbij waar je onder het genot van een natje de repetitie kunt bespreken.

Meer info

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Toverland

Deze maand zijn de contracten getekend tussen Attractiepark Toverland en Rock Inc. Entertainment. Alle muziek die in het attractiepark in Sevenum wordt gebruikt zal binnenkort ook te horen zijn op alle grote streaming en downloaddiensten zoals Spotify, Google, iTunes etc.

Ook is Attractiepark bezig met de ontwikkeling van een nieuw themagebied waar ze nog niets over loslaten. Maar ook deze muziek zal bij de opening volgende jaar via Rock Inc.Entertainment te beluisteren zijn.

0
0
0
s2smodern

Rock Inc. Entertaiment - Powered by Creativity

Ervaar het zelf hoe snel je je thuis voelt bij ons. Een omgeving waar creativiteit het voor het zeggen heeft en niets anders!

Neem eens contact op

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriektubeart

logo entertainment

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan in op onderstaande nieuwsbrief